Fete masculinizate

Stau cu picioarele desfacute, cu talpile indreptate in laturi, ca si cum ar trebui sa fie bine infipte in pamant. Pentru orice eventualitate. Nu se stie care este urgia care va urma. Chit ca sunt intr-un bar unde cea mai probabila problema este sa nu te imbeti prea tare si sa aluneci pe podeaua umeda a baii.

Ele sunt insa niste stalpi care pastreaza ordinea lumii. Nu le vei vedea vreodata bete. Atat de tare incat sa devina patetice si sa se observe cea mai mica urma de slabiciune pe ceafa lor lata. Da, femeile barbatoase au ceafa lata. E semnul lor distinctiv. Care nu le lasa sa fie altfel. Au purtat pe ea coasa. Si de ea atarnate doua caldari. Umplute cu nisip. Si apoi cu apa.

Asta le-a ingrosat vocea si le-a accentuat ridurile fetei. Femeile masculinizate nu vorbesc niciodata prostii. Le impiedica timbrul de zimbru. Care porneste din fundul pieptului tocmai cand incearca sa explice cum au verificat de dimineata teava de la aragaz. Iar apoi au schimbat o siguranta, ca parea sa nu mai reziste mult. Si apoi au discutat cu administratorul blocului de copacul din fata scarii care ar trebui taiat. Femeile masculinizate se implica, spre deosebire de restul pipitelor.

Povestile importante referitoare la ce au mai facut nu se termina niciodata. Nici un amanunt nu e de tratat in gluma. Sau diluzoriu. Stau cu picioarele bine in fipte in pamant, dominand cu totul interlocutorii. Fata de care se simt subtil induiosate pentru neputinta lor evidenta. Si gata sa ii ajute cu o bujie. Sau cu un sfat, daca e nevoie. Si intotdeauna e nevoie. Fiindca toti ceilalti oameni au o calitate asa prosteasca de a se uimi de ceea ce ii inconjoara.

Urmeaza o palma data pe spate in semn de incurajare, mai sa le zboare acestora plamanii.

Pe maine aceste femei ma sperie. Dar barbatii par sa se simta bine in preajma lor. Se saluta strangandu-se la piept, fara frica de vreo interpretare erotica. Le iau tovarase de calatorie in zilele in care se prostesc pescuind. Le folosesc ca si perna cand sunt dati afara de iubite. Le propun in gluma sa se combine cu tot felul de aratari.

Si cu multa grija le ascund ca le gasesc ingrozitor de neatragatoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s