Stiu, shame on me si alte lucruri bune

Nu am mai reusit sa scriu nimic. Desi aveam cateva lucruri de spus. D’ale mele, nimic fara de care sa sucombe lumea.

Am deschis wordpress-ul, am scris si un titlu si apoi ianuarie s-a prabusit peste mine cu discutii, mailuri, analize, strategii. Justitia Americii e oarba? Aiurea. Asa suntem noi cand presupunem ca stim ce vor ceilalti. E ca si cum ai merge pe gheata legat la ochi. Dar descult ca sa simti terenul cand crapa.

Eu cel putin asa ma simt. Singurul lucru care ma bucura este ca la fel eram si anul trecut cand prin mai faceam strategia de dezvoltare pentru hotcity. Si era formata 70% din intrebari carora nu le gasisem raspunsuri. Si restul din intuitie. Din fericire intuitiile s-au dovedit a fi corecte. Si intrebarile ca prin farmec si-au gasit raspunsul. O parte mare din ele. Ceea ce inseamna ca de acum inainte intrebarile sunt din ce in ce mai precise.

Un alt lucru bun este ca Mimi si-a facut blog. Unul care te face sa ranjesti la fiecare post, caci Mimi vede lucrurile altfel. Din ce in ce mai isteric, dupa cum spune o alta colega care refuza sa isi faca si ea. Deci Mimi rules, va invit sa o cititi si sa o comentati, fiindca momentan nu mai munceste nimic, doar da refresh odata la 5 minute sa vada daca nu i-a scris cineva ceva.

Cu aceasta ocazie toate colegele cu care scriu la hotcity au blog. Le vedeti in blogroll impreuna cu baietii de la times si designerii care cu greu ma suporta. Mai este si domnul Petreanu pe acolo, dar asta doar pentru ca orice femeie are dreptul la o slabiciune marturisibila. L-as fi trecut in blogroll si pe domnul Fluture care ma face sa rad de fiecare data, insa nu mi-a raspuns la un comentariu si inca astept sa imi treaca. Si dono. Sa traiti!

Si fiindca tot suntem la bloguri, si mie nu imi place sa fac afirmatii nefondate, din aceasta luna sustinem blogosfera feminina si financiar. Punem la bataie cate 1000 eur pentru reclama catre 2 bloguri feminine pe luna. Hah, propozitia asta se putea spune si mai putin alambicat? Deci 1000 eur/persoana, 2 fericite/luna. Oricum, anuntul oficial luni, pe hotcity.

Stay tuned, o gramada de lucruri bune sunt pe cale sa se intample.

One response to “Stiu, shame on me si alte lucruri bune

  1. buna dana, sunt another cherry:). si ooops, colega cu tine. si ooops croshetatoare de cuvinte in orasul fierbinte hotcity.
    si ma bucura foarte tare initiativa asta de sustinere acum si fizica, pe langa psihica si morala, a blogosferei feminine. implementata de tine, ooops noi, ooops hotcity:).
    e foarte palpitant, abia astept sa vad cum merg lucrurile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s