De unde se vede ca este nevoie de mai mult

Analiza psihologica, doar tot suntem in luna cu pricina.

Conversatie, conversatie… Partea foarte fun despre care tin sa va povestesc, este ca aceasta conversatie nu se poate intampla oricum. Ci numai in lipsa unui interes.

De aceea este greu de crezut ca in internet, unde este atat de plin de cuvinte pe care ni le aruncam unii altora, chiar avem conversatii. Aici cam vorbim ca sa fim vazuti. Spunem doua cuvinte si apoi ne masuram numarul de reactii. Facem strategii de conversatie. Si ne laudam cu ele pe blog.

Wow, ce chestie, pe facebook am primit 15 comentarii. Si pe blog numai 3 reactii. Facebook rules in arta conversatiei. Sa fi murit blogurile, sa ne grabim sa le inmormantam?

Principalul este oricum, sa le cantam noi primii prohodul. Ca sa excelam in arta conversatiei. Si apoi cine stie cine pune link catre noi. Vai si facem un pr de nu ne mai vedem. Iar in plus, daca mai conversez un pic mangaind pe burtica pe cineva care converseaza cu mai multa lume imi mai da si mie niste persoane noi cu care sa mai conversez. Am asa o pofta neostoita.

De influenta sa zicem. Cu cat conversez mai mult cu atat pot veni cu cifre mai mari. Ca sa arat cum mi se intinde influenta unde nici cu gandul nu gandesti.

Iar apoi toata aceasta arta a conversatiei o voi vinde catre toate brandurile care vor sa se converseze si ele. Pentru ca am aratat ca pot oricum si cu oricine. Numai ca ale naibii nu vor, nu pricep, trebuie educate. Interactiune da?, nu display!

Nici nu e de mirare ca acum mi se pare ca nu mai pot purta conversatii decat cu floraresele si portarii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s