Voi cata rabdare aveti?

Dupa 2 saptamani in care nu am deschis niciun site nici picata cu ceara am zis sa vizitez cateva ca sa vad ce si cum s-a mai intamplat. Lucrurile au mers intr-un ritm atat de ametitor, de mi-am spus ca probabil ar trebui sa lipsesc vreun an asa, ca sa am ce stiri sa citesc despre internet. Dar ce mai vorbesc blogurile (mai degraba de ce nu mai vorbesc blogurile) alta data, intr-un alt post.

Si uite asa am dat peste un articol de pe 11 septembrie al lui Comanescu in care povesteste cum facea un fel de live blogging pentru hotnews prin 2001, cand situl avea un pic peste un an. Si ma intreb cati dintre noi avem rabdare 9 ani ca sa ajungem sa avem un proiect de succes. Pe mine un mariaj de o asemenea durata ma face sa ma duc la popa sa cer dezlegare de pacate si o slujba speciala numai pentru mine si sufletul sitului meu. Iar asta numai ca sa reusim sa existam fizic. Chiar daca nu impreuna.

Ceea ce ma duce cu gandul la urmatoarea intrebare. Ce inseamna un proiect de succes?

– acoperire investitii si profit

– deschiderea unor noi drumuri, impunerea unor standarde

– recunoastere ca lider din partea comunitatii careia i se adreseaza

?

Spuneti si voi cand incepeti sa rasuflati un pic usurati. Si care este perioada maxima de timp pe care v-o acordati ca sa ajungeti acolo.

2 responses to “Voi cata rabdare aveti?

  1. Cred ca eu nu am prea multa rabdare .Dar cine are rabdare are si succes desi nu se aplica mereu.

  2. depinde de tipul proiectului. pb intr-un proiect gen „blog” se cauta imbinarea armonioasa intre cele 3 si, cred eu, accentul trebuie pus pe ultimele doua pentru a creea ceva mai degraba de calitate, mai putin comercial

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s