Va iubesc pentru ca ma iubiti

‘Va multumesc, va multumesc, sunteti extraordinari. Si eu va iubesc’, parca asa spun vedetele in momentul in care vor sa isi puncteze triumful. Sala vuieste. Fluxul de energie zburda liber inspre si dinstre scena. Nimeni nu este in niciun fel izbit de acest va iubesc pentru ca ma iubiti. Dragostea e prea mare ca sa mai vezi conditionalul.

Oricum, noi astia care nu ne lasam dusi de val avem niste lucruri de invatat de aici. Ca sa adopti postura de vedeta nu trebuie decat sa stii cum sa folosesti aceste cateva cuvinte.

Pluralul.
Cineva iti spune un compliment, sau e prezent la ceva sau pur si simplu aminteste o chestie. Conform dictonului, ce este peste 2 deja este multime, atunci multumirile le intorci la plural. Planeta intreaga s-a oprit sa laude ceea ce ai facut. Tu ai vrea sa multumesti nominal fiecaruia in parte. Si iti frangi mainile ca nu iti ajunge timpul pentru asta. Prin ton ii rogi pe ceilalti sa te inteleaga si sa isi extraga fiecare in parte multumirea pe care si-o merita.

Cuvintele
Superlativele nu sunt bune. Arata burlesc. Te iubesc enorm imediat ridica o spranceana. Si celalalt se gandeste ca poate faci misto de el. Sau, cine stie, vrei sa il minti. Doamne fereste! Cand tot efortul tau este indreptat numai in directia de a provoca ceva bunavointa din partea celorlalti. Si se stie, lumea este inerta si indiferenta. Trebuie sa ii zgandari cu ceva. Si o faci folosind cuvinte tari. Cum ar fi iubirea. Sa le spui imi gadila vanitatea ca gasiti simpatic ceva facut de mine e ca si cum ti-ai trage o palma.

Luarea initiativei
Nu poti astepta sa cada lumea singura in extaz. Asta nu se intampla asa, imediat. Starile pozitive se provoaca. Cu un ‘si eu’ de exemplu. Atunci va intelege ca deja a ajuns acolo, ca a initiat actul de adulatie. La care raspunzi pozitiv si ii intorci favoarea. Nu este aceasta cea mai buna dintre lumile posibile? E ingrozitor sa ti se raspunda negativ la niste sentimente asa de nobile.

Sper ca aceste sfaturi va sunt de folos. In final va multumesc din suflet pentru ca v-a placut acest articol. Si eu va iubesc nespus si de abia astept sa ne mai intalnim la povesti. Va pup si sa aveti o viata frumoasa!

2 responses to “Va iubesc pentru ca ma iubiti

  1. Nu stiu de ce dar venind din partea ta acest „va iubesc” suna putin incredibil. Ca darurile din partea grecilor 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s