Bai ce m-ati plictisit

Nu am ales. Comedia mi se parea prea groasa ca sa ma bag in ea. Eu tin la blana mea alba si nu mi-o murdaresc daca nu simt ca ar merita. Asa, ca am stat pe margine si am observat, fara implicare prea mare. Sa fie la ei acolo.

Lumea tipa pe la televiziuni – se freaudeaza, se fraudeaza. Vine seful politiei, adica cel insarcinat cu urmarirea infractorilor electorali. 2 cetateni aveau buletinele expirate, un cetatean a votat si pt sotia sa. Si s-a intrerup curentul pentru cateva minute la o sectie.

Spre seara populatia care aparea la tv parea semi-dementa. Vocea lui Vadim a devenit aproape moderata, se pierdea in multime.

In toata campania nu am auzit nici macar o singura referire la un program politic. Dar in schimb stiu de un filmulet in care Basescu bate un copil. Si mai stiu ca exista intalniri de ambele parti la ceas de seara cu Vantu.

Lumea nu-i vrea in egala masura nici pe Basescu, nici pe Geoana. Ca doar s-a votat importiva celui care te sperie mai tare. Si asa s-a ajuns 50 la 50.

Toti cei din jurul meu considera ca e normal sa votezi pe cineva care vorbeste ca acum 25 de ani in cartile de propaganda. Si pe deasupra se aude ca nici macar la asta nu l-a dus capul de unul singur.

Respectam niste oameni. Inainte sa devina atat anti-basescu incat nu puteau sa scoata un cuvant, chit ca discutia era despre gogosari, fara sa incerce ii dea doua in cap. Inteligenta lor s-a dus pe apa sambetei. Si rabdarea mea si mai dihai.

Noroc ca s-a terminat.

One response to “Bai ce m-ati plictisit

  1. S-a terminat?
    Inca mai este …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s