Exista, desi n-ar trebui povestit

Pe la 17 ani, cand inca nu pricepusem ca ceea ce ne indeamna sa avem relatii este o banala necesitate sexuala, stateam eu asa si ma uitam la mine.

Ce ti-ar mai lipsi tie mai Dana? Ca uite, peretii din casa sunt toti ai tai, sa faci ce vrei cu ei. Ai scris cam asa, de o culegere de exercitii de gramatica. Sa fii sanatoasa, ca se vopseste. Pisica ti-am luat, dar nu ai avut grija de ea si a fugit. De hranit nu ai ce te plange. Iti dam si bilete de autobuz sa te duci la scoala. Ca apoi sa ai de unde chiuli.

Dana de la 17 ani o ducea bine. Dar era cam plictisita. Si ce s-a gandit ea? Ia sa imi trag eu un prieten.

Dar nu vroia asa, orice prieten. Vroia unul special. Si cum, dupa cum v-am spus deja ca special nu avea legatura cu sexul, ceea ce ar fi facut alegerea un pic mai usoara, prietenul acesta trebuia sa stea chiar in blocul de vizavi. Mai inspre scarile din dreapta si suficient de sus ca ea, Dana, sa il vada noaptea cum se fataie prin casa. Si i-ar mai fi placut sa vorbeasca cu el prin biletele aruncate pe geam. Ok, si prin pietricele daca nu se poate altfel. Blocurile erau insa la o distanta cam mare :(. Dar isi inchipuia Dana ca va fi dragostea atat de mare incat vor inventa un sistem de comunicare prin lumini.

Eh, si a stat Dana si a visat la acest eden al relatiilor mult si bine. Pana ce soarta i-a scos in fata un baiat roscovan si pipernicit a carui locuinta indeplinea cerintele. Va dati seama, era mana destinului!

Baiatul roscovan era atat de plictisitor incat Dana se scurgea de ametita pe peretii mazgaliti din camera, pe bancile parcului de langa liceu, pe strada, cu lingura in mana asezata corespunzator la masa. Insa nu se lasa, pentru ca ea stia exact ce vroia. Ca sa il convinga pe baiatul roscovan sa se joace cu ea cu luminile Dana i-a demonstrat ca inca era foarte agila la cataratul in copaci, l-a luat cu ea la banchetul (doamne sfinte ce prostie) de sfarsit de liceu, ba chiar s-a gandit sa ii faca o lista de carti pe care ar trebui neaparat sa le citeasca, poate asa gasesc ceva de discutat.

Insa in niciun caz nu i-a spus ca ea vrea un banal joc de lumini. Intrucat nu trebuie sa ceri niciodata ce vrei, dupa cum scrie in codul feminin. Baiatul roscovan a suportat. Si iar a suportat sa nu priceapa ce i se cere. Doar ca Dana s-a hotarat la un moment dat ca nu ii mai trebuie asa relatie la distanta. Si a pus punct.

Relatiile tale la distanta cum au mers? Participa la leapsa hotcity si poti castiga o camera portabila logitech.

One response to “Exista, desi n-ar trebui povestit

  1. Pai relatia mea de la distanta a fost cam asa: nu ne-am apropiat, dar a facut un copil.
    Complicata chestie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s