Sunt colerica dar am dreptate

Daca ajunge lumea pe aici cautand ‘berbeci furiosi’ si este, sper eu, multumita de ceea ce gaseste, ma gandesc sa satisfac necesitatile intelectuale si ale celor care cauta ‘dragoni care scuipa flacari’.

Pentru toti curiosii, chiar cu 4000 de ani inainte sa ma nasc eu se stia ca:

„Vi se pare ca folosesc cuvinte mari, nu? Poate, insa trebuie sa stiti ca toti marii revolutionari, toti oamenii care au modificant in vreun fel lumea au fost dragoni. E in natura noastra sa vrem sa schimbam lumea….

Cred ca m-am lasat imbatat de succes. Mi se mai intampla. Cica egoul meu prea mare in combinatie cu firea mea colerica ar fi de vina.”

Colerica?! A spus cineva asa ceva? In primul rand nu oi fi eu perfecta, dar nu vad pe nimeni mai bun in jur care sa stabileasca ce si cum. Asa ca spuneti bogdaproste ca imi asum eu responsabilitatile in timp ce voi stati bine mersi si va ganditi numai cum sa va fie voua mai bine .

Colerica!? Dar tu, fiinta marunta, cine esti? 😛

Afla din horoscopul chinezesc.

4 responses to “Sunt colerica dar am dreptate

 1. sunt sobolan in zodiacul chinezesc si ma regasesc in acest zodiac in proportie de 90%.

 2. BALANTA DAR IN ZODIACUL CHINEZESC SUNT COCOS

  Oamenii Cocos sunt foarte buni observatori. Si de cele mai multe ori observatiile lor sunt foarte precise si concise. Poti spune cã acesti Cocosi au un al “saselea-simt”. Cu oamenii Cocos ceea ce vezi este exact ceea ce primesti. Nu existã adâncimi ascunse în caracterul Cocosului. Nu este deloc complicat sau profund, mai degrabã este sincer si deschis. Cocosului îi place sã fie remarcat si flatat. Poate cã în mintea lui se amãgeste putin, dar în inima sa este foarte conservator. Cocosul este întotdeauna o atractie si e atât de frumos încât întorci capul dupã el. Sunt sociabili si dornici sã li se dea atentie.

 3. In Kazakhstan, an animal cycle similar to the Chinese is used, but the dragon is substituted by a snail (Kazakh: улу), and tiger appears as a leopard (Kazakh: барыс). 😉

  melc melc cotobelc
  scoate coarne bouresti 🙂
  si te du la Dunare
  si bea apa tulbure

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s