Cu branza prin mall

Pana la urma toti ajungem sa facem gesturile celor mari. Nici eu nu am scapat. Asa ca l-am copiat pe nea Marin. Da, chiar acela cu prazul. Orice om care se respecta nu poate pleca de acasa nepregatit. Adica fara o papornita care sa cuprinda chestii de ultima necesitate.

Si nu, nu eu eram aceea care vroia sa dea pe dasiprimeste.ro 5 ob-uri, de s-a crucit Sana pana a ajuns filosof – “tu iti dai seama ca daca e cineva care ofera sigur exista si cineva care vrea sa primeasca. Pentru ca orice nebun are o pereche undeva.” Si apoi i s-a facut mintea funda cu gandul la ciudateniile care umbla libere printre noi.

Tot libera am umblat si eu cu papornita cu branza intr-o miercuri la mall la film. Asta pentru ca s-au indeplinit cateva conditii asupra carora eu nu am avut niciun control – incapacitatea mea de a arunca mancare (drept pentru care am cel mai gol frigider posibil, altfel la cata pofta am as face saptamanal acest sacrilegiu) + lipsa unui frigider in incinta de la job + un cadou/(buletin informativ?) de la millennium venit sub forma de branza (intr-o punga alba cu fundita verde 🙂 ).

“Ce ai in punga?”, ma intreaba el. “A…, niste branza”, raspund eu incercand sa par casual, ca si cum toata ziua as purta plase cu branza dupa mine pe la intalniri. Si pun tantosa langa scaun branza “pe aici nu se trece”. Dupa care astept sa se intample nenorocirea – sa se scurga zer printre scaune, sa ajunga pe pantofii cu ciucuras ai domnului din fata, sa inceapa sa miroasa a branza si toata lumea sa se agite, sa faca spume, sa se apuce sa controleze prin papornite, sa ma descopere si sa ma puna la zid, sa arunce cu rosii si paine in mine, sa…

Pana la sfarsit m-am tot agitat daca sa ma ridic in picioare si sa recunosc tot:
“Buna, sunt Dana. Si am o plasa cu branza la mine.”
“Buna Dana”

Ps – branza foarte buna. Tks, delaco.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s