Well, conferinta antreprenoriat

Cafeaua de dimineata. Chiar este dimineata. 8.30 ora hotarata. Probabil pentru a proba gradul de implicare. Si asa gasesti usor si subiect de discutie – te-ai trezit? Ah, nu inca. Da, nici eu. Hai sa facem un business. Hai. Desi, desigur, unii mai baga si niste cifre in conversatie.

Pornim de la idei cu alexis bonte. Asta imi place. Sa fim abstracti. Doar ca ideea trebuie sa fie subiectiva, personala. Da, sa gresesti, ca e normal. Si util. Ma intreb ai cui bani au fost folosti pentru propria scoala si daca si acea persoana a fost fericita de ceea ce se intampla. Ups, ce cifre mari se vehiculeaza, 10 milioane dolari, 1 bilion…40 bilioane. Ce caut eu aici?

Acum se explica de ce merge erepublik.  Uh, spune ca trebuie sa muncesti. Mda, ca mine acum. Desigur ca executia este totul. Uitati-va la hotcity :P. Si nici nu e bine sa faci mai multe lucruri in acelasi timp. Cred ca cine trebuia sa afle asta nu este aici. Momentan imi zice ca hotcity are baza – o idee simpla care rezolva o problema majora. Adica girl want to have fun. Ma intreb ce problema majora rezolva erepublik. Probabil boys want to have fun.

Echipa este esentiala ca sa nu gresesti. Hello girls :). Au ajuns deja la cum faci rost de bani. Rezum la – vorbesti cu cine ii are. Si iti iei un avocat. Repetat de multe ori. Deci asa, noroc ca stiu unul bun. Iar apoi marketing, marketing, marketing. Mda… Iar apoi lucrurile incep sa mearga rau. Spune asta vesel. E cam dimineata pentru sentimente confuze. Aha, deci nici daca ai bani nu iti iese neaparat. Se distreaza dand exemple. Iar aici va veni oare lovitura de gratie – uite noua ne-a iesit acolo unde altii mai buni au gresit?

A terminat cu nu imprumuta prea multi bani. Hm… bine ca mi-a spus.

Uf… legal stuff. Spune ca vorbeste despre aspecte de baza. Stie ea ce stie. Asta imi place, orice produci e al tau, chiar daca nu faci vreo actiune speciala pentru asta.  Nu va mai povestesc, e ca la scoala. Ne spune ca nu facem nimic din ceea ce ar trebui sa facem.

Hotelul asta nu binevoieste sa puna prize in salile de conferinta, asa ca se termina cam pe aici relatarea.

UPDATED: Bine ca am inceput in forta ca apoi sa fiu prea prinsa ca sa va mai povestesc si voua. E drept ca lucrurile financiare si legale nu ma inspira pentru a crea o istorie. Altfel bulversant faptul ca aproape intreaga valoare a unui business e speculativa. Atunci cand joci in liga mare. Nici nu e de mirare ca se mai desumfla, asa, o data la 10 ani.

Oricum, interesant si util daca ai ganduri de marire. Si ca simplu spectator de asemenea. O dimineata bine folosita :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s