De ce ti-ai dori un barbat virgin

Pana acum credeam ca nimeni nu si-ar dori un virgin. Pana acum, adica pana la Twilight. Despre care spune lumea ca naste un fel de apreciere lasciva in sufletele domnitelor care au uitat cat s-au chinuit sa scape de virginitate acum 25 de ani. Cu alte cuvinte cu cat esti mai virgin cu atat te doresc mai tare. Ok, esti vampir si o sa-mi sugi sangele? Sunt a ta, fa cu mine ce vrei, numai sa faci ceva. Hai virginul meu sa ne dragostolim.

Iar aceste domnite nu sunt una, doua. Ci o gasca intreaga mare doritoare de sange de virgin. De ce, de ce, de ce? Iar domnitele nu se lasa mult rugate si ca orice nebun incearca sa ne aduca pe drumul cel bun aratandu-ne ca lumea lor e mai normala decat a noastra. Cu alte cuvinte, lumea barbatilor care nu fac sex este mai de dorit decat cea a celor care ocazional vor sa ne prindra inta-un colt si, doamne, ce rusine…, asa ca nu mai continui.

Dar ce fac domnii care nu mai sunt virgini de ne-am plictisit atat de tare de ei?

Pai au facut sex o data, de 10 ori, de 30 de ori cu amanta numai in ultima saptamana. Si si-au dat seama ca nu este nicio mare scofala. Adica ma rog, e bine, e ca si cum ti-ai cumpara o pereche noua de pantofi. Dar nu este nimic… deosebit. Si, ei bine, chiar daca acesti barbati nevirgini nu ne spun direct ca am fi comune, noi tot stim. Pentru ca si noi ii consideram comuni. Poate ca unii au fost extraordinari pentru o vreme. Dar deh…

Pe cand daca el este virgin. Si nu pentru ca nu poate. Sau pentru ca totul se intampla prea repede ca sa mai apuce sa treaca de pragul ‘Wow, ti-ai dat sutienul jos. Deci asa arata!’. Ci pentru ca nu a gasit-o pe ea, unica, cea pentru care merita sa isi scoata hlamida stralucitoare de zeu. Ei bine, cum ai putea sa ii rezisti unuia ca asta caruia ii pute toata lumea in timp ce tu mirosi inviorator a proaspat. Cine ar da inapoi la a fi cu un barbat care vede in jur numai cadavre putifere? Eh, asa ceva ti-ar intari parerea buna pe care o ai despre tine pe viata. Gata, te-a pupat virginul, nici nu mai trebuie sa ai alte realizari.

Iar in plus domnii care nu sunt virgini gasesc ca au tot felul de lucruri mai bune de facut decat sa ne serveasca pe noi. Ceea ce unui barbat virgin nu i se poate intampla. Nu ai sa vezi vreodata un virgin in sedinte la job. Si nici plictisit. Sau iritat. Sau prost. Un virgin este perfect. De asta nu mai exista barbat perfect in jurul nostru care sa fi trecut de 20 de ani.

Virginul stie. Ca noi suntem o aratare. O fantasma. O minune. Si ca suntem gingase si minunate chiar si atunci cand radem de virginitatea sa. Pe care ne-o pune ofranda la picioare.

4 responses to “De ce ti-ai dori un barbat virgin

  1. Care-i diferenta dintre un barbat virgin si o femeie virgina? Si de ce e Ok pt barbati sa vaneze astfel de femei, in timp ce femeile care fac acelasi lucru sunt luate peste picior?

  2. Nu am citit prostie mai mare decat asta. Prejudecata pluteste in aer.

  3. la ce prejudecata te referi mai exact?

  4. la prejudecata asta de a aprecia pe cineva doar pentru ca tu esti prima/primul pt el sau ea. nu un ochi albastru sau un himen te fac deosebit 😉 plus ca nu e normal sa ii reprosezi ceva ce s-a intamplat inainte de a te cunoste pe tine. Cel putin nu dupa o varsta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s