Cum te verifici?

Este vara, ce mi-o fi venit sa abordez un asemenea subiect?Acum probabil nu iti mai vine sa verifici decat cati intorc capul dupa tine pe plaja. Dar cum nu am mai scris de mult sa zicem ca merge si asta.

Deci, cum verifici cat de bun esti? Asta pentru ca tot sunt in jur suficienti care isi fac din lauda de sine un fel de second job. Si nu mai poti sa mergi pe strada de atatia oameni care poarta in loc de cap panouri publicitare. In spatele carora insa mesajul este vag, inspre nul.

Pe mine nu panoul lor publicitar ma deranjeaza, ci faptul ca daca ai in jur atatea panouri cresc sansele sa devii si tu unul. Si se face asa, dintr-o data ca nu mai stii sa vorbesti daca nu folosesti adjective referitoare la propria persoana. Sau ma rog, daca esti ceva mai finut, adjective referitoare la persoana care te lauda pe tine. Ca, prin ricoseu, sa vina tot catre tine. Tot ceea ce ai de zis de bine despre lume.

Deci nu te verifici prin comparatie cu cei din industrie. Fiindca momentan e un pic bolnava. Verificarea prin comparatie cu tine e ca si cum ai juca tenis singur. Esti cat de bun vrei sa fii, cum ti le pasezi sa iti fie mai la indemana si tot asa. Verificarea cu cei din afara duce la lucruri hilare. Tu te uiti la ei ce resurse au?, Si ce piata?, sunt intrebari pe care le auzi mereu in jur. Dupa care mai trag o clona, fiindca noi nu avem bani sa esuam/reusim pe limba noastra.

Asa ca trebuie sa imi caut competitia. Sa o pup de fericire cand o vad. Si apoi in lupta dreapta sa ne incercam. Unde esti?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s